Totalt antall sidevisninger

tirsdag 16. mars 2010

Da er noe ferdig...
Jeg har jo hatt tørke, ganske lenge...ikke orket, ikke hatt overskudd og ikke hatt det minste lyst til å hverken scrappe eller lage kort...og kort har jeg vel ikke laget siden forrige treff i Ski, som var i oktober 2009.

Men nå har jeg laget en "dings" som jeg skal gi til min svigerinne til bursdagen hennes den 25.mars. Og jeg tar sjansen på å legge ut bilder av den her, siden hun ikke vet om denne bloggen.

Dette er det ferdige resultatet...og så kommer det noen bilder av detaljene..
Jeg er faktisk ganske fornøyd med den, syns den ble bra, selv om jeg ble skrekkelig rød på hendene og fingrene når jeg holdt på å male med stempelputen min - siden jeg ikke trodde jeg hadde dabberne mine med meg til Ski, men det hadde jeg jo og det oppdaget jeg selvsagt ikke før jeg holdt på å pakke sammen på søndag ;-)

Nå klør jeg i fingrene etter å lage mer, men idag skal jeg på jobb igjen, så jeg rekker ikke å starte på noe før det...eller jeg gjør jo det, men vil ikke, siden jeg ikke kan sitte så lenge jeg vil med det... Men kanskje jeg får gjort litt imorgen... Da har jeg kun planlagt en liten Bjørn Eidsvåg konsert på kvelden, så det skal jeg vel greie.. Jeg har et bilde av døtrene mine som jeg lenge har hatt lyst til å scrappe, men jeg får se om jeg har noen ark som passer til bildet...
Ha en strålende dag!
Klem


1 kommentar:

Nina sa...

Heisann!!

Takk for sist, det var koselig å treffe deg *klem*

Lekkert "skilt" du har laget, med flotte detaljer på!!

Ha en super kveld!
Klem fra Nina.