Totalt antall sidevisninger

fredag 29. april 2011

BARCELONA....

Jepp, endelig er vi i Barcelona, og her er det bra. Vi bor på et fantastisk flott 4 stjerners hotell som heter Barcelona Princess Hotel og idag har vi hatt 50 minutter hver med masasje som var inkludert i romprisen.. DEILIG!! Jeg har aldri latt meg friste av slik masasje, men jaggu skal jeg gjøre det flere ganger - jeg vil på SPA!!!!! Hotellet har 26 etasjer og vi bor i 24. HØYT oppe, gitt, med en fantastisk utsikt! Bilder lengre nede her :-) Hotellet har også svømmebasseng og boblebad og treningsrom!

Vi har spist deilig tapas hver dag og til lunsj idag drakk vi også SANGRIA - og det var vannvittig godt. Vi har bestemt oss for å spise middag på hotellet i dag, siden vi hadde en ikke så vellykket opplevelse i går kveld - vi gikk rett over gaten på en restaurant for å spise tapas og fikk MASSE mat, men alt var fritert - sånn går det når man bare bestiller tapas for to og ikke tenker på konsekvensene ;-)


Vi har også sett oss litt omkring og idag har vi besøkt en kirke som aldri blir ferdig. Den heter Sagrada Familia Utrolig flott kirke, men den blir visst aldri ferdig. Den har dekoreringer som man nesten ikke trodde var mulig å få til...Hasta la vista!!!

Ingen kommentarer: