Totalt antall sidevisninger

mandag 30. april 2012

Dublin!

Finally! We are in Dublin!!!!
Vi kom i går. Dro rett til hotellet med flybussen og hvilket flott hotell! Det er en gammel ærverdig bygning og interiøret er utrolig smakfullt! Etter vi hadde installert oss på rommene våre (vi er to par på tur) gikk vi til nærmeste pub for litt lunsj. Maten var helt ok, ikke noe mer.. Servitøren virket utrolig sur og dette var ganske overraskende, for jeg har da hørt, og erfart, at irer er meget hyggelige. Men bevares, alle kan ha en dårlig dag - hun hadde sin i går ;-) Legger ved et bilde av puben, for det var jo fint der og maten var god!
Tilbake på hotellet ble det litt avslapping, faktisk 1,5 time sammenhengende søvn - slitsomt å reise på tur :-)
Kl 19.00 ble vi hentet av taxi som kjørte oss til den høyestliggende puben i Irland, her ble vi møtt av Sara-Jane og Colin (som vi traff i Barcelona i fjor) Og dette ble virkelig en flott kveld! Vi satt ved langbord, sikkert 20-25 mennesker ved hvert bord og vi spiste tre retters middag! Deilig!!! Så var det underholdning. Først et tremannsorkester som spilte irsk musikk - fantastisk morsomme sanger, de underholdt med litt vitser og mye flott musikk.. Da de var ferdig var det litt riverdance.. Det var utrolig flott å se på også! Flinke folk altså!!
Jeg avsluttet min treretters med rett nummer fire - en irish coffee! OMG!!! Det er den ALLER BESTE irishen jeg har drukket noensinne!!! Fantastisk god!!!
Utrolig koselig å treffe igjen Sara-Jane og Colin også, jeg håper de kommer til Norge snart!!
Idag har vi vært inne i sentrum og shoppet litt, slitsomt, men koselig også. Har kjøpt litt småtteri til jentene og selvsagt vært en tur innom Starbucks for å kjøpe en ny kopp til samlingen...
Litt sliten etter all trakkingen i dag, så nå har vi litt siesta før vi skal ut til middag. Skal forøvrig treffe igjen Sara-Jane og Colin på onsdag kveld. Det blir nok bra også!

Ingen kommentarer: