Totalt antall sidevisninger

søndag 2. mars 2014

Sketchy Colors #200!

Hei!
Jeg har kost meg på hobbyrommet i det siste og denne uken har jeg laget et julekort igjen. Er i rute nå :-) Og det liker jeg :-)
Og i dag, 2.mars er det faktisk 19 år siden jeg ble mor for første gang - selv om jeg syns det er som om det var i går---
Dessuten så har vi i Sketchy Colors kommet til utfordring nummer 200! Det er jo så flott! Og denne gangen er det en skisse laget av Marianne Skjelstad - besøk bloggen til Sketchy Colors, så får du sett hvordan skissen ser ut!

***


Her kommer mitt bidrag til utfordring nummer 200 hos Sketchy Colors*********


***


Takk for at du tittet i bloggen min :-) Håper du legger igjen et spor etter deg :-)


Klem fra Mette

3 kommentarer:

☥ Kaia sa...

Lekkert julekort Mette...
Og gratulerer med 19 åringen... Er det ikke rart hvor fort tiden går... Jeg har en 18 åring som venter på å få ta lappen. Ho skulle vært på glattkjøring 26/2 men var syk, og fikk ny time 20/3, men, men... Det ordner seg nok..
Bil har ho i allefall, pappen var å hentet en til ho som ho fikk til bursdagen sin (de skal ha den sammen, han skal bruke den på jobb, og Emilie skal bruke den ellers)
Nå er det bare 2 1/2 uke igjen så ses vi på Ski treff... Gleder meg som en unge... Det eneste er: Hva i alle dager skal jeg ha med meg.......?????
Jrg og Maya skal en tur på UNIK-hobby FØR vi kjører til SKI, så egentlig trenger jeg ikke så mye, og North Star Stamps skal være på treffet, så da klarer jeg meg vel egentlig *lol*

Ha en flott søndag.

Klem fra Kaia

Jessi sa...

Vilket otroligt fint kort, jag blev inspirerad av ditt kort då jag gjorde mitt till Cketchy Colors utmaningen (fast slutresultatet var förstårs inte lika fint)!

Kari sa...

Så flott julekort,og herlig motiv fra Bildmålarna!
Ønsker deg en fortsatt fin uke!

Klem,Kari :)