Totalt antall sidevisninger

mandag 23. februar 2015

Forsinket bursdagsgave til ei venninne...


I november hadde Line bursdag og vi var invitert til stor fest. Dessverre så kunne vi ikke komme. Jeg startet tidlig på prosjektet som skulle bli gaven hennes, men jeg ble liksom ikke ferdig. Men nå fikk jeg omsider ut fingern, og monterte teppet sammen. Det består av strikkede lapper, som er sydd sammen etter et mønster - noen går samme vei, og noen ikke. Det skal være slik. Mønsteret til teppet fant jeg på en russisk side, og mønsteret er på spansk. Jeg har gjort forandringer på det, og jeg ble faktisk ganske så fornøyd med resultatet...
Og jeg tror mottageren også ble fornøyd :-)Bildet ble dessverre ikke så skarpt...


***


***


***


***

Teppet er fôret med fleeceteppe som jeg har kjøpt hos KID. Det er et teppe med blondekant. Jeg syns det passet kjempegodt til dette. Og er veldig glad for at jeg fant det. Fleeceteppet er hvitt.


***

Nå er det iallfall ikke min feil om Line fryser :-)


Takk for at du tittet innom :-)


Klem fra Mette
7 kommentarer:

Maya sa...

Åhhh det er jo bare så vakkert!!
Og for en enorm jobb du har lagt ned i teppet ♥
Du er så flink, Mette :)
Ha en superduper mandag,
klemmer fra Maya

Wenche sa...

Åh så lekkert det ble, Mette ♥
Du er virkelig en racer med strikkepinnene ♥
Go'klem, Wenche :)

❤ Kaia sa...

Åååå VAKKERT Mette....
Du er så flink!!

Klem fra Kaia

Irene Lohne sa...

Det var kjempefint! :-)

Line sa...

♥ Dette teppet er noe av det vakreste jeg noensinne har fått. ♥ Og ble jeg fornøyd? Tårene som trillet da jeg åpnet pakken sa vel sitt? ♥ Og fryser kommer jeg ikke til å gjøre, for dette er utrolig godt og varmt teppe. ♥ Igjen: TUSEN, TUSEN TAKK for denne flotte gaven Mette. ♥ Du er utrolig flink. ♥ Husk at jeg er masse glad i deg.

Masse klemmer fra en KJEMPE fornøyd og ydmyk Line. ♥

Knerten sa...

Så fantastisk nydelig teppe du har laget, jeg er mektig imponert over hva du lager :) Er nesten fristet til å prøve meg på et slikt selv også ;)
God klem fra Turid

Mette sa...

Tusen takk for hyggelige kommentarer - jeg må jo si at det frister litt å strikke et slikt teppe til meg selv også, så kanskje jeg skal gjøre det...snart :-)