Totalt antall sidevisninger

søndag 13. januar 2013

Sketchy Colors #146

Denne gangen har jeg kost meg litt med å fargelegge et nydelig stempel fra Bildmålarne igjen - jeg er jo veldig glad i de stemplene og papirene derfra. Jeg er ikke så flink til å huske å skrive opp hvilke farger jeg bruker når jeg fargelegger, men jeg bruker ProMarkere, og lover å bli flinkere til å notere kombinasjonene etterhvert :-) Papirene jeg har brukt er også fra Bildmålarne fra julekolleksjonen, faktisk... og det nydelige stempelet finner du her.

This time I have made a card with a stamp from Bildmålarne again - I'm very fond of the stamps and papers from there. I'm not so good at remembering to write down what colors I use when I'm coloring, but I use Promarkers, and promise to be better at note combinations eventually :-) The papers I have used are also from Bildmålarne from the Christmas collection, actually...  Stempelet inni kortet er fra Kort& Godt og heter S-202
The stamp I've used inside is from Kort & Godt and is named S-202

Takk for at du besøkte bloggen min, jeg blir veldig glad om du legger igjen en liten hilsen til meg, slik at jeg kan besøke din blogg :-)
Thanks for visiting my blog, you will make me very happy if you leave a message for me, so I can visit your blog!

3 kommentarer:

☥ Kaia sa...

Helt enig Mette, motivet er såååå søtt.
Kjempeflott kort også, nydelig tekst..
Det er rart hvordan stempeldillene forrandrer seg, for min del var det først alt du kom over, så Magnolia, Hanglar, Stempelglede, whiff of joy..(de i mellom her husker jeg ikke helt)... Sarah Kay, Swet Pea Stamps, og nå er det Bildmålarne som gjelder.

Klem fra Kaia

Mette sa...

Tusen takk, Kaia! Ja, jeg vet - i begynnelsen slukte jeg alt..hehe - men man blir litt mer kritisk etterhvert og så går det veldig i bølger - jeg var så usikker på om jeg ville klare å fargelegge, men har jo godt på kurs hos ei fantastisk kursholder, så da lærer man jo det utroligste! hehe - føler at jeg ikke er utlært ennå, men blir litt bedre for hver gang :-)
Klem tilbake :-)

Janice sa...

A great image and a really sweet card, love it. Thanks for stopping by my blog, Jx