Totalt antall sidevisninger

søndag 6. juli 2014

Sketchy Colors #218

Sommeren er her og jeg lager julekort! Fantastisk! Men det betyr jo bare at jeg er i rute :-)


Nå tar vi sommerferie hos Sketchy Colors, så det betyr at utfordringen denne gangen står helt til 2.august! Så du har god tid til å hive deg med! Og jeg håper virkelig at du gjør det!

Denne gangen har vi både skisse og fargeutfordring. Skissen ser slik ut:


Skissen er laget av Marianne Skjelstad som dessverre nå forlater oss i Sketchy Colors. Jeg kan ikke si annet enn at hun vil bli dypt savnet, men jeg ønsker henne, av hele mitt hjerte, lykke til videre, og jeg vet jo at vi kommer til å treffes mange ganger fremover :-)


Og fargene som skal brukes er

Hvit + en valgfri farge


Denne gangen er premiene sponset av oss i designteamet, så det er ingen grunn til å nøle - hiv deg på utfordringen og post resultatet i bloggen til Sketchy Colors :-)

Jeg har da valgt å bruke lilla i tillegg til den hvite og mitt bidrag ser slik ut:Et ganske enkelt kort - men det får jo frem julegleden ;-)


Inni er det foreløpig to tomme paneler, dette pga stempelet på utsiden sier nok om julen, og så liker jeg å ha litt plass når jeg skal skrive julehilsen... Men dette er det første kortet jeg har laget som har så mye ledig plass...Og baksiden med mitt personlige stempel.


***


Ha en flott sommermåned - så sees vi i august igjen!


Klem fra Mette
1 kommentar:

☥ Kaia sa...

Se det ja...
Alltid greit å få begynt på julekorta.... Før man får snudd seg rundt så er det jul, IGJEN...
Herlig kort...
GOD SOMMER

Klem fra Kaia